OVER PRAEMIUM ADVIES

Praemium Advies is in 2010 opgericht door Walter Hol.

Praemium Advies is opgezet als een netwerkorganisatie. Dit betekent dat we een samenwerkingsverband vormen van verschillende zelfstandig gevestigde adviseurs. Deze adviseurs zijn gepassioneerd en verstaan hun vak. Door deze manier van werken kunnen we een opdracht vanuit verschillende invalshoeken benaderen en zo nodig in wisselende combinaties oppakken. Deze manier van werken inspireert ons en houdt ons scherp.

Onze bedrijfsnaam is afgeleid van het latijnse Præmium, wat beloning betekent. In onze huidige samenleving belonen we inzet van medewerkers onder andere met salaris. Zodra een  medewerker in dienst wordt genomen en er salaris betaald wordt, moet hiervan een een administratie gevoerd worden. Praemium Advies is specialist in alle facetten van deze administratie.

Praemium Advies, specialist in HR Administratie.

Opdrachtgevers over Walter Hol:

Door zijn deskundigheid, open houding, kritische blik en toegankelijkheid heeft hij de salarisadministratie weer op het goede pad gezet. Hierbij heeft hij het vertrouwen van de medewerkers salarisadministratie snel gekregen, maar ook binnen andere teams (financiën, HR) was er veel vertrouwen in de deskundigheid, aanpak van Walter.

Walter is een projectmanager die duidelijke kaders stelt. Het vooraf beoogde resultaat zal hij zeker niet uit het oog verliezen en hij zal hier continue op sturen. Een warm mens met een goed empatisch vermogen. Zeer veel kennis van zaken wanneer het gaat om de Raet-producten.

Hij verstaat de kunst van het goed luisteren en behoudt zijn objectiviteit in moeilijke dossiers. Hij is betrokken, heeft verstand van zaken en een hoog tempo van resultaten boeken.

Walter is een gedreven professional, die vanuit een gedegen inhoudelijke kennis van systemen, in staat is om veranderprocessen in een organisatie vorm te geven en te sturen. Walter weet hoe processen dienen te lopen, weet weerstanden te overwinnen die met veranderingen gepaard gaan en communiceert makkelijk in alle geledingen van de organisatie om zaken voor elkaar te krijgen.

Als applicatiebeheerder/-manager komt Walter niet alleen met oplossingen in de techniek komt maar hij kan ook goed meedenken in het proces. Hij is hierom niet alleen applicatiespecialist maar ook een generalist. Dit maakt dat hij vragen van gebruikers goed kan duiden, beziet op consequenties en oplossingen in een breder perspectief kan plaatsen.

Zijn kennis en kunde weet hij op dusdanige wijze over te brengen dat hij niet als een bedreiging maar als een welkome aanvulling wordt ervaren.

Walter weet door zijn ervaring en inzet de juiste paden te bewandelen en anderen door het (soms lastige) overgangsproces te leiden.

Walter combineert senioriteit als persoon met gedegen inhoudelijke kennis van de HRM-processen en met zeer uitgebreide kennis van de HRM-systemen. Hij is tevens proactief en communicatief en stapt op situaties en mensen af, maakt zaken bespreekbaar en lost ze op.

Wat een genot om met iemand te werken die zo veel kennis van een systeem heeft dat het ‘bijna’ vanzelf gaat.