YOUFORCE APPLICATIEBEHEER

In de afgelopen jaren zijn veel organisaties gebruik gaan maken van eHRM software. Maar de wereld draait door en ontwikkelingen (techniek of wet- en regelgeving) volgen elkaar snel op.

Sluit uw eHRM portaal nog wel goed aan op de praktijk? Is eHRM inmiddels zo ingeburgerd dat u meer processen digitaal wilt ondersteunen?

eHRM is toe aan de volgende stap!

Praemium Advies is specialist in HR-, Salarisadministratie en eHRM. Samen met mijn netwerk collega’s kan ik u ondersteunen bij het implementeren van (nieuwe) eHRM modules en/of het optimaliseren en uitbreiden van bestaande modules.

Wij zijn inzetbaar als projectleider, projectconsultant of HR applicatiebeheerder.

Schakel tussen mens en systeem, tussen beleid en techniek

Het onderhoud van eHRM vereist specifieke kennis van het systeem, juist op onderdelen die niet dagelijks voorkomen. Het is daarom voor beheerders soms lastig om de benodigde kennis bij te houden en adequaat in te spelen op problemen en nieuwe ontwikkelingen.

Wij kunnen u helpen bij het beheer van eHRM en de ontwikkeling hiervan. U heeft hiermee een vast contactpersoon om mee te sparren of om in te zetten. Zo kunt u flexibel een applicatiebeheerder inzetten die uw organisatie kent.

www.UwApplicatiebeheerder.nl

Youforce Specialist

Ook wij hebben ondervonden dat het onderhouden van eHRM systemen soms complex en uitdagend is. Daarom hebben we gekozen om ons te specialiseren. Wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn wij in staat om onze kennis op hoog niveau te houden.

Wij hebben gekozen voor Youforce van Visma | Raet bv.